Sertifioitu tuulilasin asennus Lappeenranta

AUTON TUULILASIT

Olemme Pilkington sertifioitu autolasiliike ja saat auton tuulilasit kaikkiin automerkkeihin ja malleihin.

Tuulilasin asennuspalvelu

Pilkington- valtuutettu

Olemme vakuutusyhtiöiden valtuuttama sertifioitu autolasien korjaus- ja asennusliike sekä sopimuskumppani. Koulutetut asentajamme vaihtavat tuulilasit ammattitaidolla kaikkiin automerkkeihin ja malleihin. Tuulilasin vaihto onnistuu yhden päivän aikana. Saat lasille ja asennustyölle takuun, joka on vakuutusyhtiöiden hyväksymä. Teemme myös kameralasien kalibroinnit. Kysy lisäksi taka- ja sivulaseja sekä sivu- ja taustapeilejä tai pyyhkijänsulkia, joita on saatavilla lähes kaikkiin merkkeihin.

Kiveniskemän paikkaus

Kiveniskemä tulisi paikkauttaa mahdollisimman nopeasti. Tuulilasin pienet vauriot voidaan korjata helposti hartsipaikkauksella. Paikkauksen onnistumiseksi peitä jälki teipillä suojaamaan lialta heti vahingon jälkeen ja varaa aika paikkaukseen.

Halkeaman pysäytykset

Vaurioitunut tuulilasi kannattaa korjauttaa mahdollisimman nopeasti, ettei vaurio pääse kasvamaan. Tuulilasin halkeama voidaan pysäyttää tehokkaasti reiänporauksella halkeaman eteen. Reiänporaukset meiltä ilman ajanvarausta.

Lasin vaihto päivän aikana

Pääsääntöisesti alle 2 euron kolikon kokoiset kiveniskemät ovat korjattavissa. Mikäli tuulilasin korjaaminen ei kuitenkaan ole mahdollista, meillä tuulilasin vaihto onnistuu yhden päivän aikana. Vältä vaihtoon asti lasin voimakkaita lämpötilavaihteluita.

Autolasien Laaja valikoima

Meiltä saat uuden tuulilasin kaikkiin automerkkeihin ja malleihin. Meiltä onnistuu tuulilasin sekä sivu- ja takalasin vaihto myös raskaalle kalustolle, kuten linja-autoille, kuorma-autoihin, työkoneisiin, matkailuautoihin ja veneisiin.

Takuu lasille ja asennukselle

Olemme vakuutusyhtiöiden valtuuttama sertifioitu autolasien korjaus- ja asennusliike sekä sopimuskumppani. Teemme kaikki tuulilasien vaihdot ja korjaukset tinkimättömällä ammattitaidolla ja lopputulos on aina ensiluokkaisen laadukas.

Koulutetut asentajamme arvioivat korjaustarpeen tapauskohtaisesti, emme kuitenkaan ikinä tingi asiakkaan ajoturvallisuudesta. Kaikkiin Pilkington-tuulilasien vaihtoihin saat sekä lasille että asennustyölle vakuutusyhtiöiden hyväksymän takuun.

Suurten lasien ja peilien suunnittelu ja lasitustyöt

Kerro lyhyesti minkälaista apua kaipaat, niin olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.