Lasitustyöt vankalla ammattitaidolla ja kokemuksella

Ota yhteyttä

Yksilölliset täsmäratkaisut vaativiin lasituksiin, peileihin, kehyksiin ja tuulilaseihin nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti.

LAPPEENRANNAN LASI- JA PEILIHIOMO OY

puh. 010 2310 790
myymala@lasijapeilihiomo.fi

ma–pe 8:00–17:00
Ratakatu 30, 53100 Lappeenranta

Samalla paikalla jo vuodesta 1961.

KATSO SIJAINTI KARTALLA


google html code

KERRO MEILLE TARPEESI

Kerro lyhyesti minkälaista apua kaipaat, niin olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian. Käythän ennen viestin lähetystä lukemassa tarkemmin millaisia palveluja voimme tarjota.

 • Pudota tiedostot tähän tai
  Max. tiedoston koko: 128 MB.

  Ammattitaitoa vaativiin lasitustöihin

  Lappeenrannan Lasi- ja Peilihiomo on pitkäikäinen ja vakaa toimija, joka tarjoaa kokonaisvaltaiset ratkaisut kaikkiin lasitukseen liittyviin tarpeisiin. Vahvan asiantuntemuksen lisäksi käytössämme on mittava varasto erilaisia laseja, listoja ja muoveja. Harvoin on tullut vastaan haastetta tai ideaa, jota emme olisi saaneet ratkaistua.

  Haluamme aidosti palvella asiakkaitamme hyvin ja luotettavasti. Siksi ammattilaisemme tuntevat läpikotaisin paitsi materiaalit, myös asennuksien turvallisuuden sekä muut lain vaatimat määräykset. Autamme sinua löytämään parhaat mahdolliset kokonaisratkaisut arkea helpottamaan.

  Vakuutusyhtiöille olemme luotettava ja kokenut toimija, jolla on kattava varasto, nopea toimitus ja laadukas työnjälki.

  Yritysasiakkaille olemme varma ja asiantunteva toimija henkilö- ja materiaalisuojaukseen, jolla on kattavat varastot ja nopea toimitus.

  Tervetuloa palveltavaksi!