Lasin leikkaus ja hionta

PEILIT

Meiltä peilit mittatilauksena ja kehystettynä sisustukseen sekä suuremmat useiden kymmenten neliöiden peiliratkaisut – kaikki kuljetettuna ja asennettuna.

Lasi- ja peilihiomo Lappeenrannassa

Peilit mittojen mukaan

Meiltä saat kaikenkokoiset peilit joko valmiina, tai asiakkaan yksilölliseen määrämittaan ja -muotoon leikattuna. Peilien paksuudet välillä 2-6 mm ja värivaihtoehtoina kirkas, savunharmaa ja pronssi. Tilaustoimituksella saat myös peilit fasettihiottuna sekä hiekkapuhallusreunoin tai -kuvioin koristeltuna.

Erikoispeilit tilauksesta

Voimme valmistaa myös suuret, useiden kymmenten neliöiden peiliratkaisut esimerkiksi jumppasalille tai ratsastusmaneesiin turvakalvotettuna. Erikoispeilit, kuten valopeilit, meikkipeilit tai liikennepeilit saat myös mittojen mukaan. Kauttamme saat myös peilit hyllyillä kylpyhuoneeseen sekä esimerkiksi eteisen peililiukuovet.

PEILI Asiakkaan toiveiden mukaan

Myymälässämme on runsas valikoima valmiita uniikkeja peilejä, jotka on kehystetty meillä paikan päällä. Valikoimamme vaihtuu jatkuvasti, ja parhaiten voit tutustua peileihin paikan päällä. Kehystämme myös peilejä täysin asiakkaan tarpeiden, mittojen, halutun kehyksen mukaisesti mittatilaustyönä. Laajasta kehysvalikoimastamme löydät varmasti mieleisen vaihtoehdon, tule tutustumaan!

Suurten lasien ja peilien suunnittelu ja lasitustyöt

Kerro lyhyesti minkälaista apua kaipaat, niin olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.