kalustelasit mittojen mukaan

Yhteystiedot ja aukioloajat

Meiltä saat kalustelasit tarpeidesi ja mittojesi mukaan. Kuljetamme myös meiltä tilatut tuotteet perille ja tarvittaessa asennamme ne paikoilleen.

 

Valikoimaamme kuuluvat esimerkiksi saunan lasiseinät ja -ovet, suihkuseinät sekä lasihyllyt ja -pöydät. Tutustu myös muihin tuotteisiimme, kuten peileihin ja kehyksiin ja ota yhteyttä!

Saunan lasiseinät ja -ovet

Lasiseinällä voit yhdistää saunan ja pesuhuoneen yhtenäiseksi, avaraksi kokonaisuudeksi. Kokonaisuuden voit viimeistellä tyylikkäällä ja laadukkaasti tehdyllä lasiovella. Valmistamme toiveidesi mukaisen kokonaisuuden mittojen mukaan, olipa kyseessä sitten uusi sauna tai remontoitava kohde. Henkilökuntamme auttaa mielellään suunnittelussa! Kuljetukset ja asennukset kuuluvat myös luonnollisesti palveluumme.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää! Teemme mielellämme kilpailukykyisen tarjouksen.

Yhteystiedot

Keittiön välitilat

Kirkas lasi sopii hyvin esimerkiksi kuviotapetin suojaksi. 

Taustamaalattu lasia on saatavilla eri sävyissä. Lasin toinen puoli on maalattu, jolloin tausta ei näy läpi ja lasi on helppo kiinnittää suoraan seinään ilman listoja.

Sileä pinta on myös helppo pitää puhtaana.

Tilanjako-ovet

saat meiltä tilanjako-ovia, peililiukuovia ja lasisia väliseiniä asennettuna. Pyydä tarjous!

Takaneduslasit

Suoraan varastostamme löytyy yleisimpiä kokoja kirkkaana sekä sävytettynä erilaisilla reunakäsittelyillä. Tilaamalla saat haluamasi mittaisen ja muotoisen lasin. Pyydä tarjous!

Pöytälasit ja lasihyllyt

Voit teettää lasin suojaksi pöytätason päälle mittojen mukaan. Saatavilla on esimerkiksi erikoiskirkasta Optiwhite-lasia, taustamaalattua lasia tai läpivärjättyä sävylasia. Lasihyllyillä luot avaruutta tilaan sekä kaapistoihin.

 

Ota yhteyttä ja pyydä lisätietoja!

Yhteystiedot