Palvelut

Asiantuntijamme auttavat sinua löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun kaikissa lasitusasioissa. Meiltä saat kaiken kuljetettuna ja asennettuna.

Ota yhteyttä

Korjauslasitukset

Saat meiltä kestävät ja laadukkaat korjauslasituspalvelut. Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja!

Mittaus- ja asennuspalvelu

Mittaamme lasitettavan kohteen ja asennamme tuotteet paikalleen. Jos sinulla on tarvetta esimerkiksi terassin lasituksille tai saunan lasiseinälle, käymme paikan päällä mitoilla ja sopimassa toteutuksesta.

Päivystys 24 h

Kiinteistön lasin hajotessa on tärkeää suojata kohde lisävahinkojen välttämiseksi. Lasin paikkaus suojaa omaisuuttasi ja estää henkilövahinkojen tapahtumisen. Päivystämme ympäri vuorokauden ja hoidamme lasituksen uusimisen ennalleen ripeällä aikataululla.

Kokonaisvaltaista palvelua

Haluamme aidosti palvella asiakkaitamme hyvin ja luotettavasti. Siksi ammattilaisemme tuntevat läpikotaisin paitsi materiaalit, myös lain vaatimat turvallisuus- ja rakennusmääräykset. Autamme sinua löytämään parhaat mahdolliset kokonaisratkaisut arkea helpottamaan.

 

Suunnitellaan yhdessä terassilasitus, saunan lasiseinä, suihkuseinä tai vaativampi kaidelasiratkaisu. Meiltä saat kaikki ratkaisut halutessasi paikan päälle kuljetettuna ja asennettuna.

Tervetuloa palveltavaksi

Tähän mennessä ei ole tullut vastaan haastetta tai ideaa, jota emme olisi saaneet ratkaistua. Helpoiten löydämme ratkaisun yhdessä suunnitellen, tarkkaan mitaten ja selkeällä mielikuvalla mitä lopputulokselta toivotaan.

Käytä hyväksesi asiantuntijoidemme laajaa tietämystä, sillä yhteisenä tavoitteenamme on aina paras mahdollinen lopputulos!

Paljonko maksaa, milloin on valmista?

Olemme alamme ammattilaisia ja käytössämme on paljon eri lasilaatuja, joista suoraan varastossamme jo yli 50. Kohteeseen ja käyttötarkoitukseen valikoitavaan lasilaatuun vaikuttavat mm. lakipykälät, turvallisuusaspektit, lämmöneristävyys, haluttu ulkonäkö sekä haluttu koko ja muoto. Vasta näiden tietojen perusteella voimme laskea tarkan hinnan ja arvioida mahdollisen toimitusajankohdan.

Tervetuloa palveltavaksi! Suunnitellaan yhdessä juuri sinun tarpeisiisi paras mahdollinen kokonaisratkaisu – paikan päälle kuljetettuna ja asennettuna.