Lasit Ratakadulta

Yhteystiedot

Lappeenrannan Lasi- ja Peilihiomo Oy myy monenlaiset lasit erilaisiin tarpeisiin. Tarjoamme osaavaa palvelua, joka sisältää halutessasi avun tuotteiden valintaan, lasien kuljetuksen ja niiden asennuksen paikoilleen. 

 

Kattavasta valikoimastamme löytyy esimerkiksi ikkunalaseja, eristyslaseja, turvalaseja, tulenkestäviä laseja ja muoveja. Tutustu myös terassi- ja parvekelaseihin ja kalustelaseihin – kerromme mielellämme lisää tuotteistamme ja palveluistamme!

Ikkunalasit

Ikkunalaseja löytyy monenlaisilla ominaisuuksilla. Lasivalinnalla voit vaikuttaa esimerkiksi ikkunalasin käyttöturvallisuuteen, äänieristykseen ja suojaan auringolta. Autamme sinua löytämään sopivan ratkaisun sekä uudis- että saneerauskohteisiin Lappeenrannan seudulla. Kuljetamme myös lasit paikan päälle ja asennamme ne paikoilleen sovittuna aikana. Annamme sekä tuotteillemme että työllemme takuun.

 

Valikoimaamme kuuluvat:

1

 • float-lasit 2–10 mm

 • ikkunalasit

 • ovilasit

 • laminoidut ja karkaistut turvalasit

 • lankalasit

 • koristelasit

 • palolasit

 • äänieristyslasit

 • taustamaalatut lacobel-lasit.

Olemme vuosien varrella asentaneet laseja monenlaisiin kohteisiin. Ketteränä toimijana voimme toteuttaa mittatilaustyöt nopeallakin aikataululla, luotettavasti ja laadukkaasti.

 

Ota yhteyttä jo tänään!

Yhteystiedot

Eristyslasit

Eristyslasi tai lämpölasi on elementti, jossa on kaksi tai kolme lasia kiinnitettynä toisiinsa ilmatiiviisti välilistojen ja liimamassan kanssa. Lasien määrä ja välissä olevan ilmatilan leveys sekä lasin tyyppi vaikuttavat lämmöneristysarvoon (U-arvo).

 

Eristyslasia käytetään muun muassa ikkunarakenteissa ja ulko-ovissa aina pientalojen lasituksista suuriin julkisivukokonaisuuksiin.

Saat meiltä esimerkiksi:

 • 2K- ja 3K-eristyslasit
 • eristyslasit sekä turvalasi- että koristelasipinnalla
 • eristyslasit selektiivilasilla ja argon-täytteellä.

Valmistamme eristyslasit mittojen mukaan ja huolehdimme niiden tarkasta asennuksesta paikoilleen.

Vaihdamme myös eristyslasit yksinkertaisten lasien tilalle ikkunanpokiin.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää tuotteistamme ja palveluistamme! Annamme mielellämme tarjouksen.

Yhteystiedot

Turvalasit

Laminoitu

 

Laminoidussa lasissa on kaksi lasia, joiden välissä on turvakalvo. Lasi antaa suojan vielä rikkouduttuaan, sillä sirpaleet pysyvät kiinni kalvossa. Varastossamme on laminoitua lasia paksuuksissa 3 + 3 ja 4 + 4 kirkkaana ja sävytettynä.

 

Karkaistu

Karkaistu lasi tehdään nopealla kuumentamisella ja jäähdyttämisellä. Näin lasi kestää iskuja, taivutusta sekä lämmönvaihtelua huomattavasti paremmin kuin tavallinen lasi. Rikkoutuessaan karkaistu lasi hajoaa pieniksi murusiksi, jolloin vältytään viiltohaavoilta. Karkaistua lasia ei voi karkaisun jälkeen enää työstää.

Lankalasi

Lankalasin sisällä on rautalankaverkko, joka pitää lasin koossa sen rikkoutuessa.

Tulenkestävä lasi

Meiltä saat tulenkestävää lasia kiukaan tai uunin luukkuihin. Lasin lämmönkesto on noin 700 astetta.

Muovit

Akryyliä ja polykarbonaattia mittojen mukaan leikattuna.

Kattava varasto

Varastostamme löytyy valmiiksi yhteensä yli 50 eri lasilaatua, joista valmistamme valmiita laseja asiakkaan yksilöllisten tarpeiden ja mittojen mukaan. Omassa tuotantotilassamme olevalla lämpölasilinjalla on mahdollista valmistaa jopa 2500 x 3100 mm:n kokoisia eristyslaseja. Teemme myös muun muassa lasien työstöt, reikien poraukset, kiiltoreunahionnat, hiekkapuhallukset ja vetolovet.

 

Olemme vuosien aikana toteuttaneet vaativiakin lasituksia eri puolilla Lappeenrantaa. Kerro meille rohkeasti projektistasi, niin katsotaan, kuinka voimme olla avuksi.