Meiltä saat peilit ja kehykset monenlaisiin tarpeisiin. Myymme valmiita peilejä ja valmistamme mittatilauspeilejä. Kehystämme melkein mitä tahansa, vain mielikuvitus on rajana.

 

Myymälässämme Lappeenrannan Ratakadulla on runsas valikoima tuotteita. Tervetuloa tutustumaan!

Peilit ja kehystykset asiakkaan toiveiden mukaan

Meiltä saat kaikenkokoiset peilit joko valmiina tai yksilölliseen määrämittaan ja -muotoon leikattuina. Peilien paksuuden voi valita väliltä 2–6 mm, ja värivaihtoehtoja ovat kirkas, savunharmaa ja pronssi. Tilauksesta teemme myös fasettihionnat sekä hiekkapuhallusreunat tai -kuviot. 

 

Voimme valmistaa myös useiden kymmenten neliöiden turvakalvotetut peilit esimerkiksi jumppasalille tai ratsastusmaneesiin. Saat meiltä myös valopeilit, meikkipeilit ja liikennepeilit. Kauttamme saat myös peilit hyllyillä kylpyhuoneeseen ja esimerkiksi eteisen peililiukuovet.

Kehyspeilit

Myymälässämme on runsas valikoima valmiita uniikkeja peilejä, jotka on kehystetty meillä paikan päällä.

Kehystämme peilit mittojen mukaan valitsemallasi kehyksellä. Laajasta kehysvalikoimastamme löydät niin puu-, muovi- kuin alumiinikehyksiä.

Asiantuntijamme avustuksella löydät varmasti mieleisen kokonaisuuden. Valikoimamme vaihtuu jatkuvasti, ja parhaiten voit tutustua tuotteisiimme paikan päällä.

Yksilölliset kehykset

Kehystämme melkein mitä tahansa mittojen mukaan. Meillä voit kehystää esimerkiksi öljyvärimaalaukset, akvarellit, grafiikat, valokuvat, julisteet, käsityöt, palapelit, posliinilaatat, paidat ja esineet. Vain mielikuvitus on rajana! 

 

Suunnittelemme mielellämme kehystyskokonaisuuden yhdessä kanssasi. Asiantuntevan ja ammattitaitoisen henkilökuntamme kanssa onnistut löytämään omaan tyyliisi sopivan ja näyttävän kehystyksen. Käytössäsi on lähes 300 erilaista listamallia sekä laadukkaat happovapaat passepartout-pahvit useilla eri värivaihtoehdoilla.

Kysy lisätietoja