Tuulilasit kaikkiin automerkkeihin Lappeenrannassa, Imatralla ja lähialueilla

Ota yhteyttä

Lappeenrannan Lasi- ja Peilihiomo Oy on vakuutusyhtiöiden hyväksymä autolasiliike. Meiltä saat tuulilasit kaikkiin automerkkeihin ja -malleihin. Edustamme laadukkaita Pilkington-tuulilaseja. Korjaamme myös kiveniskemät ja pysäytämme halkeamat.

 

Tuulilasin vaihto onnistuu meillä yhden päivän aikana. Koulutetut asentajamme arvioivat korjaustarpeen tapauskohtaisesti. Emme kuitenkaan ikinä tingi asiakkaan ajoturvallisuudesta.

Tuulilasin halkeama edellyttää usein koko lasin vaihtoa

Mikäli pelkkä tuulilasin korjaaminen ei ole mahdollista, onnistuu tuulilasin vaihto meillä yhden päivän aikana. Uusi tuulilasi on aina kirkas, kestävä ja turvallinen.

 

Olipa kyseessä sitten tuulilasin halkeama, särö tai kiveniskemä tuulilasissa, teemme aina arvion vahingon laadusta. Pienemmän särön tai iskemän korjaamiseen riittää hartsipaikkaus.

 

Koko tuulilasi on vaihdettava uuteen silloin, jos se on laajalta alueelta rikkoutunut. Pitkä halkeama tuulilasissa on aina myös turvallisuusriski ja silloin lasin vaihto on välttämätön toimenpide. Vaihto uuteen kannattaa myös, mikäli lasi on jo ikääntynyt, naarmuinen tai sitä on paikattu useasti. Ammattilaisemme eivät tee turhia korjauksia – heidän arvioonsa voit aina luottaa.

 

Tuulilasin vaihto saattaa onnistua hyvinkin nopeasti, eli kannattaa ottaa viivyttelemättä yhteyttä, jolloin vaihtoaika saattaa löytyä jo lähipäiville. Jos sinulla on lasivakuutus, maksat meille vain omavastuuosuuden.

Kiveniskemien paikkaukset

Kiveniskemä tulisi paikkauttaa mahdollisimman nopeasti. Voimme korjata tuulilasin pienet vauriot helposti hartsipaikkauksella.

 

Paikkauksen onnistumiseksi peitä jälki teipillä vahingon jälkeen, jottei siihen mene kosteutta tai likaa. Varaa aika paikkaukseen mahdollisimman pian, jotta halkeama ei ehtisi leviämään. Vältä ennen paikkausta vauriokohdan voimakkaita lämpötilavaihteluita.

 

Jos sinulla on lasivakuutus, on kiveniskemän paikkaus maksuton. Paikkauksesta ei veloiteta omavastuuta eikä se vaikuta bonuksiin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Halkeamien pysäytykset

Halkeama tuulilasissa voidaan yrittää pysäyttää poraamalla reikä halkeaman eteen. Saat meiltä halkeamien pysäytykset ilman ajanvarausta. Tervetuloa asioimaan Ratakadulle Lappeenrantaan!

Pilkington-valtuutettu autolasiliike

Olemme vakuutusyhtiöiden valtuuttama, sertifioitu autolasien korjaus- ja asennusliike Lappeenrannassa. Myönnämme takuun kaikkiin Pilkington-tuulilasien vaihtoihin. Takuu koskee sekä tuulilasia että sen asennusta.

 

Koulutetut asentajamme vaihtavat tuulilasit ammattitaidolla kaikkiin automerkkeihin ja -malleihin, myös raskaalle kalustolle, kuten linja-autoihin, kuorma-autoihin, työkoneisiin ja matkailuautoihin sekä veneisiin.

 

Teemme myös kameralasien kalibroinnit. Kysy lisäksi taka- ja sivulaseja sekä sivu- ja taustapeilejä tai pyyhkijänsulkia, joita on saatavilla lähes kaikkiin merkkeihin.

Pyydä tarjous