tuulilasit kaikkiin automerkkeihin

Ota yhteyttä

Lappeenrannan Lasi- ja Peilihiomo Oy on vakuutusyhtiöiden hyväksymä autolasiliike, josta saat tuulilasit kaikkiin automerkkeihin ja -malleihin. Edustamme laadukkaita Pilkington-tuulilaseja. Korjaamme myös kiveniskemät ja halkeamat.

 

Tuulilasin vaihto onnistuu meillä yhden päivän aikana. Koulutetut asentajamme arvioivat korjaustarpeen tapauskohtaisesti. Emme kuitenkaan ikinä tingi asiakkaan ajoturvallisuudesta. 

Tuulilasin vaihdot

Mikäli pelkkä tuulilasin korjaaminen ei ole mahdollista, onnistuu tuulilasin vaihto meillä yhden päivän aikana. Vältä vaihtoon asti lasin voimakkaita lämpötilavaihteluita.

Kiveniskemien paikkaukset

Kiveniskemä tulisi paikkauttaa mahdollisimman nopeasti. Voimme korjata tuulilasin pienet vauriot helposti hartsipaikkauksella. Paikkauksen onnistumiseksi peitä jälki teipillä vahingon jälkeen ja varaa aika paikkaukseen mahdollisimman pian.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Halkeamien pysäytykset

Haljennut tuulilasi kannattaa korjauttaa mahdollisimman nopeasti, ettei vaurio pääse leviämään. Tuulilasin halkeama voidaan yrittää pysäyttää poraamalla reikä halkeaman eteen. Saat meiltä halkeamien pysäytykset ilman ajanvarausta. Tervetuloa asioimaan Ratakadulle Lappeenrantaan!

Pilkington-valtuutettu autolasiliike

Olemme vakuutusyhtiöiden valtuuttama, sertifioitu autolasien korjaus- ja asennusliike Lappeenrannassa. Annamme vakuutusyhtiöiden hyväksymän takuun kaikkiin Pilkington-tuulilasien vaihtoihin. Takuu koskee sekä tuulilasia että sen asennusta.

 

Koulutetut asentajamme vaihtavat tuulilasit ammattitaidolla kaikkiin automerkkeihin ja -malleihin, myös raskaalle kalustolle, kuten linja-autoihin, kuorma-autoihin, työkoneisiin ja matkailuautoihin sekä veneisiin.

 

Tuulilasin vaihto onnistuu yhden päivän aikana. Teemme myös kameralasien kalibroinnit. Kysy lisäksi taka- ja sivulaseja sekä sivu- ja taustapeilejä tai pyyhkijänsulkia, joita on saatavilla lähes kaikkiin merkkeihin.

Pyydä tarjous