TERASSILASIT ASENNETTUNA

Ota yhteyttä

Lappeenrannan Lasi- ja Peilihiomo Oy:ltä saat parveke- ja terassilasitukset, kattolasitukset ja lasiterassit. Ratkaisujemme avulla saat lisää tilaa, suojaa sekä viihtyvyyttä asumiseen.

 

Myymme sekä asennamme laadukkaat Lukkan-terassilasit polttomaalattua alumiiniprofiilia käyttäen. Liukulasit kestävät kulutusta sekä aikaa, joten ne ovat järkevä ja kannattava investointi. Toimialueemme on Lappeenranta ja Etelä-Karjalan lähialueet, kuten Taipalsaari, Joutseno, Imatra, Savitaipale, Lemi, Luumäki, Taavetti, Miehikkälä, Puumala ja Suomenniemi.

Terassiliukulasit

Lasiliukuovet soveltuvat moniin kohteisiin, kuten parvekkeille ja terasseille. Lasi läpäisee hyvin valoa ja tuo sisustukseen avaruutta. Valmistamme terassi- ja parvekelasitukset tilauksesta mittojen mukaan. Meidän kauttamme saat terassilasit asennettuna avaimet käteen -palveluna. Lasitukset voidaan toteuttaa niin uudiskohteisiin kuin vanhempiinkin rakennuksiin, esimerkiksi saneerauksien yhteydessä. Terassilasitukset on mahdollista asentaa kiinteinä tai liukuvina. Valikoimassamme olevat profiilit saa vakiovärien lisäksi RAL-väreissä. Saatavana myös Abloy-lukituksella.

 

Lasitettu terassi tuo mukavasti lisätilaa ja katettuja käyttöneliöitä ympärivuotiseen käyttöön. Lasitukset pidentävät terassin käyttöaikaa samalla kun suojaavat sitä tuulelta, sateelta ja lumelta. Meiltä löytyy laaja valikoima lasivaihtoehtoja mm. auringolta suojaavilla tai lämpöä eristävillä ominaisuuksilla.

 

Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua suunnittelussa ja sopivien tuotteiden valinnassa. Tämän päivän erityismateriaalit tarjoavat turvallisuutta, ja ammattilaistemme tekninen tuntemus lisää sitä entisestään. Ketteränä toimijana valmistamme ja asennamme mittatilauslasit nopeallakin aikataululla, luotettavasti ja laadukkaasti.

 

Ota yhteyttä niin autamme löytämään tarpeisiisi sopivan ratkaisun!

 

Olemme monipuolinen lasiliike, josta saat samalla ratkaisut myös kodin muihin tiloihin. Tutustu esimerkiksi kalustelasien valikoimaan.

Kaidelasit

Saat meiltä erikseen kaidelasit valmiisiin kaiteisiin tai kokonaan uuden lasikaidekokonaisuuden. Kaidelasit ovat saatavilla meiltä niin sisä- kuin ulkotiloihin.

Kattolasit

Kattolasituksen avulla suojaat terassin sään vaihteluilta sekä kesällä että talvella. Saat meiltä sekä pelkät kattolasit että kokonaiset lasikatokset monenlaisiin kohteisiin, esimerkiksi omakotitaloihin ja kesämökeille. Asiantuntijamme kertovat mielellään lisää tuotteistamme ja palveluistamme.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Lasiterassit

Terassilasitus on helppo ja tyylikäs tapa saada lisää tilaa ja mukavuutta asumiseen. Terassilasitus pidentää terassin vuosittaista käyttöaikaa ja auttaa nauttimaan arjesta: terassilla voit viettää aikaa, työskennellä, ruokailla tai vaikka kestitä vieraita. Myös perheen pienimmät viihtyvät terassilla.


Teemme ja asennamme lasiterassit yksilöllisesti, pitkällä kokemuksella ja Suomen sääolosuhteet huomioiden.

Asiantuntijamme suunnittelevat ratkaisun mielellään yhdessä kanssasi.