terassilasit

Ota yhteyttä

Lappeenrannan Lasi- ja Peilihiomo Oy:ltä saat terassi- ja parvekelasitukset, kattolasitukset ja lasiterassit. Ratkaisujemme avulla saat lisää tilaa ja viihtyisyyttä asumiseen.

 

Meiltä löytyy laaja valikoima lasivaihtoehtoja, ja ammattitaitoinen henkilökuntamme huolehtii asennuksista ripeälläkin aikataululla. Autamme sinua myös suunnittelussa ja sopivien tuotteiden valinnassa.

Terassiliukulasit

Lasiliukuovet soveltuvat moniin kohteisiin, esimerkiksi terassille. Lasi läpäisee valoa ja tuo sisustukseen avaruutta. Tarjolla on esimerkiksi auringolta suojaavia vaihtoehtoja. Lisäksi saatavilla on kiinteitä terassilasituksia alumiinikehyksin. Autamme löytämään tarpeisiisi sopivan ratkaisun!

 

Olemme monipuolinen lasiliike, josta saat samalla ratkaisut myös kodin muihin tiloihin. Tutustu esimerkiksi kalustelasien valikoimaan.

 

Ketteränä toimijana valmistamme ja asennamme mittatilauslasit nopeallakin aikataululla, luotettavasti ja laadukkaasti.

Kaidelasit

Saat meiltä erikseen kaidelasit valmiisiin kaiteisiin tai kokonaan uuden lasikaidekokonaisuuden. Kaidelasit ovat saatavilla meiltä niin sisä- kuin ulkotiloihin.

Kattolasit

Kattolasituksen avulla suojaat terassin sään vaihteluilta sekä kesällä että talvella. Saat meiltä sekä pelkät kattolasit että kokonaiset lasikatokset monenlaisiin kohteisiin, esimerkiksi omakotitaloihin ja kesämökeille. Asiantuntijamme kertovat mielellään lisää tuotteistamme ja palveluistamme.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Lasiterassit

Lasiterassilla vietät mukavasti aikaa suojassa sateelta, tuulelta ja polttavalta auringolta. Saat meiltä yksilölliset, Suomen sääolosuhteisiin sopivat lasiterassit asennuksineen. Asiantuntijamme suunnittelevat ratkaisun mielellään yhdessä kanssasi – ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Terassilasitukset

Terassilasitus on helppo ja tyylikäs tapa saada lisää tilaa ja mukavuutta asumiseen. Terassilasitus pidentää terassin vuosittaista käyttöaikaa ja auttaa nauttimaan arjesta: terassilla voit viettää aikaa, työskennellä, ruokailla tai vaikka kestitä vieraita. Myös perheen pienimmät viihtyvät terassilla.

 

Teemme terassilasitukset pitkällä kokemuksella. Lopputulos on aina asiakkaan toiveiden mukainen ja viimeistelty. Annamme mielellämme tarjouksen – ota yhteyttä!

Yhteystiedot