Lasit mittojen mukaan

PAlvelut

Asiantuntijamme auttavat sinua löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun kaikissa lasitusasioissa. Meiltä saat kaiken kuljetettuna ja asennettuna.

Kehystyspalvelu haluamallesi kohteelle

Kokonaisvaltaista palvelua

Haluamme aidosti palvella asiakkaitamme hyvin ja luotettavasti. Siksi ammattilaisemme tuntevat läpikotaisin paitsi materiaalit, myös lain vaatimat turvallisuus- ja rakennusmääräykset. Autamme sinua löytämään parhaat mahdolliset kokonaisratkaisut arkea helpottamaan. Suunnitellaan yhdessä terassilasitus, saunan lasiseinä, suihkuseinä tai vaativampi kaidelasiratkaisu. Meiltä saat kaikki ratkaisut halutessasi paikan päälle kuljetettuna ja asennettuna.

Tervetuloa palveltavaksi

Tähän mennessä ei ole tullut vastaan haastetta tai ideaa, jota emme olisi saaneet ratkaistua. Helpoiten löydämme ratkaisun yhdessä suunnitellen, tarkkaan mitaten ja selkeällä mielikuvalla mitä lopputulokselta toivotaan. Käytä hyväksesi asiantuntijoidemme laajaa tietämystä, sillä yhteisenä tavoitteenamme on aina paras mahdollinen lopputulos!

Paljonko maksaa, milloin on valmista?

Olemme alamme ammattilaisia ja käytössämme on paljon eri lasilaatuja, joista suoraan varastossamme jo yli 50. Kohteeseen ja käyttötarkoitukseen valikoitavaan lasilaatuun vaikuttavat mm. lakipykälät, turvallisuusaspektit, lämmöneristävyys, haluttu ulkonäkö sekä haluttu koko ja muoto. Vasta näiden tietojen perusteella voimme laskea tarkan hinnan ja arvioida mahdollisen toimitusajankohdan.

Tervetuloa palveltavaksi! Suunnitellaan yhdessä juuri sinun tarpeisiisi paras mahdollinen kokonaisratkaisu – paikan päälle kuljetettuna ja asennettuna.

Suurten lasien ja peilien suunnittelu ja lasitustyöt

Kerro lyhyesti minkälaista apua kaipaat, niin olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.